In Verkoop

Goed nieuws! We bieden weer nieuwe woningen te koop aan in de gezellige wijk de Maricken! In totaal zullen we in deze fase IV 125 woningen realiseren. Het aanbod bestaat uit verschillende typen rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verschillende prijsklassen.
Benieuwd naar de nieuwe woningen? Op dit moment zijn we volop bezig met de verkoopgesprekken voor de woningen in deelplan 1. In verband met de grote interesse gaat deelplan 2 sneller dan gepland in verkoop. Hieronder kunt u alvast de woningen bekijken. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen.

In Verkoop

Goed nieuws! We bieden weer nieuwe woningen te koop aan in de gezellige wijk de Maricken! In totaal zullen we in deze fase IV 125 woningen realiseren. Het aanbod bestaat uit verschillende typen rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende prijsklassen.
Benieuwd naar de nieuwe woningen? Op dit moment zijn we volop bezig met de verkoopgesprekken voor de woningen in deelplan 1. In verband met de grote interesse gaat deelplan 2 sneller dan gepland in verkoop. Hieronder kunt u alvast de woningen bekijken. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen.

Twee-onder-één-kapwoning model G en H

Twee-onder-één-kapwoning model L

  Twee-onder-één-kapwoning model X

   Rijwoning model C en D

    Twee-onder-één-kapwoning model G en H

     Twee-onder-één-kapwoning model L

      Twee-onder-één-kapwoning model X

       Rijwoning model B

        Rijwoning model C en D